lastutuleee.jpg

Tämmöinen kaveri meille tänään saapui! Katsotaan miten suomalaisherra rellestää täällä meillä, sillä se on kuulemma välillä aikamoinen rämäpää..

Heppa on nimeltään Viimapellon Laiskimus, eli kavereiden kesken Lastu. Lastu on 2000 syntynyt rehti ja tasainen suomenhevosruuna, joka on aiemmin juossut kilpaa, mutta siirtynyt sittemmin ratsuksi. Lastusta olisi tarkoitus leipoa kiva ja kiltti ratsastettava myös ratsastustunneille, vaikka se onkin hirmuisen jääräpäinen. Eiköhän tämä järkäle kuitenkin saada aisoihin. Kovasta tahdostaan huolimatta Lastulla on nimittäin kultainen sydän ja muutoin tosi kiltti luonne! Lastulle väkerretään myös omat sivut mahdollisimman pian, mutta sitä voi jo käydä rapsuttelemassa. Ruuna asuu siinä Aasin ja ulko-oven vieressä. Tarhauspaikat tuskin muuttuvat Lastun saapumisesta huolimatta, ruuna siirtyy todennäköisesti Lassin tarhakaveriksi.

lasturatsastuss.jpg

On se kiva! Kuskilla on hauskaa, hevosesta en tiedä..

Vinkkailen tässä postauksen yhteydessä myös tulevasta maastolenkistä. Ei sovellu ehkä ihan aloittelijoille, koska pellolla olisi tarkoitus sitten mennä vähän kovempaa. Yritetään saada hyvä porukka kasaan niin tallilaisista kuin ulkopuolisistakin. Tarkkailkaa siis kalenteria!