Minusta on ollut huippua saada Mörköviita viimein pitkän aherruksen jälkeen vihdoin valmiiksi. Päätin luoda tallille myös blogin, jonka avulla kävijätkin pääsevät koskettamaan Mörköviidan fiiliksiä!

ellukarsinassa.jpg

Söpö Ellu kurkkimassa karsinastaan.

Meille on tullut paljon kivaa palautetta tallista. Etenkin ulkoasu ja symppikset ponit ovat saaneet kiitosta. Tässä muutamia kommentteja, jotka ovat saaneet hymyn tämän omistajan huulille.

  • Ei voi ulkoasuja ja tekstejä muuta kuin ihailla, ihan upeaa kädenjälkeä!
  • Ihania, symppiksia ja söpöjä hevosia teillä!
  • Silmät olivat tipahtaa päästä kun vilkaisin suntuubi.com-päätettä! Vau! Olen kerrassaan lumoutunut!
  • Toi vaihtuva yläbanneri on niin ihana!

Kiitos paljon kaikille kommentoijille, otamme mielellämme vieraskirjaan terveisiä ja vaikka sitten ihan turhanpäiväisiäkin hömpötyksiä. Kävijöiden viestejä on aina kiva lukea, ne kertovat, että sivuillamme on vierailtu.

Ensimmäinen järjestämämme ratsastustunti sai myös paljon kannatusta. Olen huomannut, että tarinointi esimerkiksi pohjatarinan kautta ei aina innosta tuntilaisia, mutta lyhyistä kysymksistä moni tykkäsi. Myös minusta on mukava saada palautetta tunneista, jotta toimintaa pystytään kehittämään eteenpäin. Nimi listaan - tyyppisistä tunneista saa palautetta harvoin, vaikka niitäkin tullaan todennäköisesti tallilla aina järjestämään. Myös pari uutta hoitajaa on muun arjen keskellä saatu talliin, lämpimästi tervetuloa Elowyn ja Lotta! Kunhan talliporukkaa saadaan kasaan, niin voi olla, että tulossa on maastoretkeä tai muuta yhteistä ajanviettoa..